//

BGC arquitectura i enginyeria //

 

BGC arquitectura i enginyeria va ser fundada l'any 2002 amb la intenció d’oferir serveis complets d'enginyeria i d'arquitectura, d’acord amb la visió dels seus dos socis fundadors de convertir la companyia en un referent en l’àmbit de l’edificació i les infraestructures.

 

El nostre principal objectiu és proporcionar valor als nostres clients, partint de la comprensió detallada de les seves necessitats i expectatives, mitjançant un enfoc multidisciplinari que engloba des del disseny arquitectònic fins al càlcul i definició de qualsevol tipus d’instal·lació tècnica.

 

BGC té un fort compromís per la innovació i l'aplicació de tecnologies capdavanteres en els seus projectes, així com en la  implementació de noves estratègies per a l'edificació sostenible. Entenem que la millor estratègia és plantejar un enfocament transversal des de les primeres etapes del projecte fins més enllà de la vida útil de l'edifici.

 

Per donar resposta als canvis d’un món globalitzat, l’any 2011 BGC, en el seu procés de internacionalització, va obrir una filial a Singapur, B-Barcelona Consulting, amb la intenció de proporcionar els seus serveis d'enginyeria i arquitectura a tot el sud-est asiàtic, un mercat de gran creixement.

 

UNA EMPRESA DUAL //

BARCELONA / SINGAPUR

 

Si be BGC neix a Barcelona es tracta d'una empresa amb doble seu , ja que l'any 2011 va obrir un despatx a Singapur a fi de poder donar la millor resposta als nostres clients Asiàtics. La dualitat de seus ens permet desplaçar als especialistes de cada un dels projectes a peu d’obra en qualsevol moment. BGC no dorm mai... 

ARQUITECTURA / ENGINYERIA

 

Sota el paraigües de BGC trobem 2 disciplines, l’enginyeria i l’arquitectura. Però el més important és que no estan una al costat de l’altre sinó que van agafades de la mà. La idea d’enfocar els projectes des dels 2 punts de vista ens permet donar solucions creatives, innovadores,  funcionals, sostenibles i sobre tot realitzables .

JOVENTUT / EXPERIENCIA

 

BGC i B-Barcelona són empreses joves però els seus socis fundadors acumulen més de 20 anys d’experiència. Això confereix a l’empresa l’energia, ganes i frescor de la joventut unit a la sapiència i experiència adquirida amb molts anys projectant i a peu d’obra. Aquesta experiència s’ha vist reflectida amb premis nacionals i internacionals.

 

SERVEIS //

 

- DISENY:  BGC és capaç d’oferir des de una idea de concepte fins a un projecte complert amb direcció d’obra. Els seus membres estan titulats a Barcelona fet que els permet exercir lliurement per Europa, però gràcies als seus col·laboradors locals poden satisfer als clients arreu del món, inclús a aquells que exigeixen un “claus en mà”.  
 
- AUDITORIA I SOLUCIONS INNOVADORES:  Però  no únicament oferim projectes nous, molts cops els nostres clients es troben amb infraestructures obsoletes o d’un alt consum energètic. BGC les audita i proposa solucions innovadores buscant la màxima simplicitat possible i aconseguint reduir costos operacionals.

 

 

COM TREBALLEM  //

 

- LA DIMENSIÓ JUSTA DE DESPATX:

BGC no ha tingut mai la voluntat de transformar-se en una enorme infraestructura ja que això dificulta en gran mesura el control personalitzat de cada projecte, nosaltres no som una fàbrica de fer projectes, som un sastre que fa un vestit a mida en funció de cada client.

 

- ESTRUCTURA: 

El nostre origen és Barcelona, i és l’experiència adquirida en aquesta ciutat la que volem transmetre per tot el món, és per això que el nostre nucli fort resideix a Catalunya. Però al mateix temps hi ha una jove estructura d’experts basada des de 2012 a Singapur per respondre el dia a dia que el client requereix. 

 

- COLLABORADORS: 

BGC sempre ha treballat estretament amb experts en les diverses materies que pot abarcar un projecte; ja siguin estructures, consultories ambientals, especialistes en telecomunicacions... Aquesta flexibilitat a l'hora de configurar estructures de treball ens permet oferir al client el més adequat per a ell sota un únic equip pluridisciplinar capitanejat per nosaltres. Per altra banda, a través de B-Barcelona a anat teixint una important xarxa de col·laboradors locals que puguin aportar un valor afegit a la nostra feina en tots els països en els que treballa. No es busca un col·laborador que únicament aporti la “signatura” pels permisos; la importància d’un bon col·laborador amb els coneixements locals és cabdal perquè el resultat final sigui excel·lent.

 

 

QUI SOM //

JOSEP MARIA CLAVERA
JOSEP MARIA CLAVERA

press to zoom
JOSEP MARIA CLAVERA
JOSEP MARIA CLAVERA

press to zoom
1/1
Josep Maria CLAVERA

DIRECTOR DE NEGOCIS A ESPANYA I AMÈRICA LLATINA

 

Doctorat en Arquitectura (Espanya)

 

Soci fundador de B-Barcelona i de BGC arquitectura i enginyeria.

LLUIS
LLUIS

press to zoom
LLUIS
LLUIS

press to zoom
1/1
Lluís GIRONELLA

DIRECTOR D'ENGINYERIA

 

Master en Eng. Industrial (Espanya)

MBA d'ESADE (Espanya)

 

Soci fundador de B-Barcelona i de BGC arquitectura i enginyeria.

Carles CORTADAS
Carles CORTADAS

press to zoom
Carles CORTADAS
Carles CORTADAS

press to zoom
1/1
Carles CORTADAS

DIRECTOR D'ARQUITECTURA

 

Master en Arquitectura (Espanya)

Master en Disseny de cotxes (Italia)

 

Soci fundador de B-Barcelona.

VICTOR CHONG
VICTOR CHONG

press to zoom
VICTOR CHONG
VICTOR CHONG

press to zoom
1/1
Victor CHONG

DIRECTOR DE NEGOCIS A ÀSIA

 

Bachelor in Marketing & Travel Industry Management (USA)

 

Soci fundador de B-Barcelona.