//

BGC arquitectura i enginyeria //

 

BGC arquitectura i enginyeria va ser fundada l'any 2002 amb la intenció d’oferir serveis complets d'enginyeria i d'arquitectura, d’acord amb la visió dels seus dos socis fundadors de convertir la companyia en un referent en l’àmbit de l’edificació i les infraestructures.

 

El nostre principal objectiu és proporcionar valor als nostres clients, partint de la comprensió detallada de les seves necessitats i expectatives, mitjançant un enfoc multidisciplinari que engloba des del disseny arquitectònic fins al càlcul i definició de qualsevol tipus d’instal·lació tècnica.

 

BGC té un fort compromís per la innovació i l'aplicació de tecnologies capdavanteres en els seus projectes, així com en la  implementació de noves estratègies per a l'edificació sostenible. Entenem que la millor estratègia és plantejar un enfocament transversal des de les primeres etapes del projecte fins més enllà de la vida útil de l'edifici.

 

Per donar resposta als canvis d’un món globalitzat, l’any 2011 BGC, en el seu procés de internacionalització, va obrir una filial a Singapur, B-Barcelona Consulting, amb la intenció de proporcionar els seus serveis d'enginyeria i arquitectura a tot el sud-est asiàtic, un mercat de gran creixement.

 

UNA EMPRESA DUAL //

BARCELONA / SINGAPUR

 

Si be BGC neix a Barcelona es tracta d'una empresa amb doble seu , ja que l'any 2011 va obrir un despatx a Singapur a fi de poder donar la millor resposta als nostres clients Asiàtics. La dualitat de seus ens permet desplaçar als especialistes de cada un dels projectes a peu d’obra en qualsevol moment. BGC no dorm mai... 

ENGINYERIA / ARQUITECTURA

 

Sota el paraigües de BGC trobem 2 disciplines, l’enginyeria i l’arquitectura. Però el més important és que no estan una al costat de l’altre sinó que van agafades de la mà. La idea d’enfocar els projectes des dels 2 punts de vista ens permet donar solucions creatives, innovadores,  funcionals, sostenibles i sobre tot realitzables .

JOVENTUT / EXPERIENCIA

 

BGC i B-Barcelona són empreses joves però els seus socis fundadors acumulen més de 20 anys d’experiència. Això confereix a l’empresa l’energia, ganes i frescor de la joventut unit a la sapiència i experiència adquirida amb molts anys projectant i a peu d’obra. Aquesta experiència s’ha vist reflectida amb premis nacionals i internacionals.

 

COM TREBALLEM  //

 

- LA DIMENSIÓ JUSTA DE DESPATX:

BGC no ha tingut mai la voluntat de transformar-se en una enorme infraestructura ja que això dificulta en gran mesura el control personalitzat de cada projecte, nosaltres no som una fàbrica de fer projectes, som un sastre que fa un vestit a mida en funció de cada client.

 

- ESTRUCTURA: 

El nostre origen és Barcelona, i és l’experiència adquirida en aquesta ciutat la que volem transmetre per tot el món, és per això que el nostre nucli fort resideix a Catalunya. Però al mateix temps hi ha una jove estructura d’experts basada des de 2012 a Singapur per respondre el dia a dia que el client requereix. 

 

- COLLABORADORS: 

BGC sempre ha treballat estretament amb experts en les diverses materies que pot abarcar un projecte; ja siguin estructures, consultories ambientals, especialistes en telecomunicacions... Aquesta flexibilitat a l'hora de configurar estructures de treball ens permet oferir al client el més adequat per a ell sota un únic equip pluridisciplinar capitanejat per nosaltres. Per altra banda, al Sudest Asiàtic ha anat teixint una important xarxa de col·laboradors locals que puguin aportar valor afegit en tots els països en els que treballa. No es busca un col·laborador que únicament aporti la “signatura” pels permisos; la importància d’un bon col·laborador amb els coneixements locals és cabdal perquè el resultat final sigui excel·lent.

 

- POLÍTICA DE QUALITAT: 

                           BGC realitza la seva activitat tot seguint la qualitat exigida per la Norma Internacional ISO 9001. 

                           BGC compleix amb la Llei de Protecció de Dades.

                           BGC compleix amb les normes aplicables a l’exercici de la professió.

 

                           veure més

 

QUI SOM //

JOSEP MARIA CLAVERA
JOSEP MARIA CLAVERA

press to zoom
JOSEP MARIA CLAVERA
JOSEP MARIA CLAVERA

press to zoom
1/1
Josep Maria CLAVERA

DIRECTOR D'ARQUITECTURA

 

Doctorat en Arquitectura (ETSAB)

 

Fundador de BGC arquitectura i enginyeria.

COAC: 23457-5