//

 

PROJECTES DESTACATS //

 

Gràcies al nostre equip pluridisciplinari, composat per arquitectes i enginyers, conferim als nostres dissenys un punt distintiu a nivell de disseny, sostenibilitat, tecnologia... evitant a més a més problemes constructius i de sobre costos durant l’obra degut a la descoordinació de les parts.

Hipòdrom RNG a Nanjing

 

Royal Nanjing Group serà el propietari del hipòdrom més gran del món amb una capacitat per 250,000 persones i uns estables per 5,000 cavalls. El recinte a part inclou 7 restaurants sales de convencions, un Centre comercial, un hotel de 888 habitacions i 1,000 apartaments.

Complex d’usos mixtes a Kuala Lumpur

 

Situat en un entorn privilegiat a la riba d’un llac a pocs kilòmetres del Centre de la ciutat, la promotora Country Heights, construirà un complex composat per 4 torres residencials, un “street mall”, un centre d’esports i un hospital.

Complex d’usos mixtes a Johor Bahru

 

Situat en un entorn estratègic en el encreuament d’una autopista l’empresa IMC, construirà un complex composat per 4 torres residencials, un edifici d’oficines, un centre comercial i “shop-offices” un “street mall”.

 

QUÈ FEM //

RESIDENCIAL
HOTELS
URBANISME
OFICINES
CULTURA i LLEURE
INTERIORISME
 

QUÈ ÉS EL QUE ENS FA DIFERENTS //

SOSTENIBILITAT

 

Per nosaltres la sostenibilitat no és un extra que s’afegeix al projecte, ans al contrari forma intrínsecament part d’ell des de que neix. Idees com energia, eficiència, reducció, reciclar, tipus de materials... ens ajudaran a definir la proposta.

 

Dins d’aquest apartat el rol de la vegetació en els nostres projectes és molt important, i no únicament com a element estètic decorador; sinó com a ser viu amb unes grans capacitats de regular l’ambient que l’envolta.

DISSENY

 

Barcelona és una ciutat coneguda arreu del món per la seva arquitectura i disseny. La nostra experiència de més de 20 anys treballant en aquesta ciutat ofereix als nostres projectes un punt de vista característic.

 

Viure en aquesta ciutat amb tanta tradició d’urbanistes, ens ha permès tenir una sensibilitat especial pel tractament de l’espai públic que després conferim als nostres projectes ja siguin de petita escala com de gran escala. 

TECNOLOGIA

 

Gracies a la dualitat arquitectura/enginyeria i sobretot a una constant voluntat d’aprenentatge i millora, els nostres projectes tenen una component tecnològica important ja sigui com dèiem anteriorment a nivell d’instal·lacions i estructura, però també en quant a sistemes constructius i materials.

 

Un dels canvis que ha revolucionant  la manera d'entendre els projectes és la modelització en BIM; i és per aixo que ja hem implantat el Revit  i altres programes de simulació.

 

1/3
 

COL·LABORADORS //

PLAY-TIME

IMATGES ARQUITECTÒNIQUES

CSA arquitectura

URBANISME

SIBINA & PARTNERS

MUSEOGRAFIA